SFC TOUCH LAB Festival 2019 SS | Thank you for your participations

We had three days festival for our latest research conducted by the members of SFC TOUCH LAB.
Brilliant scholars came to the review day and had a variety of discussions for the research.

SFC TOUCH LAB Festival 2019 SS を実施しました。
JSTさきがけ研究者同期メンバーの江崎貴裕先生、SFC 筧研究会からMIT Media Labに進学した中垣拳さん、Enhanceから花光宣尚さんを講評者としてお招きして、多方面から議論を行いました。
研究会1期生だった水野里咲さんも卒業プロジェクトを修了しました。

We had 30 research posters for sharing our latest outcomes.