Five lab members presented their poster at 10th Multi-Sense Japan meeting at Tohoku Univ | 第10回多感覚研究会で発表を行いました。

SFC TOUCH LAB gave five poster presentations at Multi-sensory Research of Japan in Oct 20-21, 2018.

• Sayako Mogami: A Morphological study on arrow signs
    • Mao Midorikawa: Child touch and parenting: A survey examination of the role of touch in child-rea
      ring
    • Karin Kurokawa: Study on the use of Onomatopia in Japanese picture books for the different age of infants
    • Akari Oka: Study on attractive haptic toys for infants
    • Masaki Ohno: Two hands feel smoother than one: a study on the smoothness magnitude produced by the Baby Skin Tactile Illusion (re-run of EuroHaptics 2018)

SFC TOUCH LABの学部学生5名が、東北大学片平キャンパスで行われた第10回多感覚研究会にてポスター発表を行いました。SFC Neuroscienceからは、藤井進也先生が招待講演と2件のポスター発表を行いました。

Group pictures of the attendees from SFC Neuroscience