Work-in-Progress presentation in EuroHaptics 2018 in Pisa, Italy

We've presented our latest study on a new variant of tactile illusion for elucidating mechanisms of tactile smoothness perception. Participants also received our latest tactile illusion card as a souvenir for EuroHaptics 2018. Thank you Masaki for your great efforts on this project. Let us keep working on it.

Masaki Ohno, Tetsu Miyaoka, Masashi Nakatani, Two hands feel smoother than one: a study on the smoothness magnitude produced by the Velvet Slit Tactile Illusion, Work-in-Progress poster #2 (ID 1095), EuroHaptics 2018, Pisa, Italy, June 13-16th)

ヨーロッパ触覚学会にて、ベルベットハンドイリュージョンの変形型錯覚を利用した、滑らかさ触知覚の研究について、Work-in-Progress posterとして発表しました。来場者には、今回の発表のためにデザインした触錯覚カードをお土産としてお配りしました。研究に携わってくれた大野雅貴さん(学部3年)が素晴らしい仕事をしてくれました。
論文刊行に向けて、引き続き研究を進めてゆきます。

Work-in-Progress presentation at EuroHaptics 2018

Tactile illusion cards we provided at the conference. Do you want to try?